Cenjene stranke, obveščamo vas, da smo trenutno na zasluženem dopustu. Naročeni izdelki v spletni trgovini bodo izdelani in odposlani po 15. avgustu. Za lažje pričakovanje, pri nakupu uporabi kodo DOPUST15 za 15% popust. Samo do 15. avgusta.
Najlepša hvala za razumevanje
Lep športni dan, Erik Kverh

SPOCKS | Make sport more colorful

Nogavice za ekipe

Če ste ekipa in bi radi imeli zanimive, predvsem pa drugačne nogavice od ostalih, so nogavice Spocks prava izbira za vas. Grafiko lahko prilagodimo vašim željam in potrebam, tako da se bo ujemala z vašimi dresi. Po želji lahko natisnemo tudi ime ekipe, logotip ali ime sponzorja. Za povpraševanje in ponudbo stopite v kontakt z nami prek e-mail naslova info@spocks.si ali na tel. (+386) 041-337-457.

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.