SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

Nogavice Spocks


Zaradi svoje barvitosti in vpadljivih vzorcev so športne nogavice Spocks zasenčile ostale podobne produkte. V podjetju Spocks že par let razvijamo in izboljšujemo karakteristike športnih nogavic, ki osvajajo staro in mlado. Zahvaljujoč inovativnemu postopku sublimacije so nogavice živih in pisanih barv, ki kljub dolgotrajni uporabi in pogostemu pranju ne zbledijo. Pa ne samo to! Barve in material so okolju prijazni in imajo certifikat OEKO-TEX® STANDARD 100 ter OEKO-TEX® ECO PASSPORT, kar pomeni, da so popolnoma varni za uporabo, saj ne vsebujejo škodljivih snovi.

 

 dizajn nogavice Spocks nogavicenogavice trgovina

 

Naše stranke so nad njimi navdušene


Težko je biti izviren v svetu, kjer je kopiranje postalo že stalnica in nekaj samoumevnega. Naše športne nogavice pa vam omogočajo ravno to, da s svojo originalnostjo stopite iz povprečja.
Ker pa pri športnih nogavicah ni dovolj le to, da lepo izgledajo, smo se potrudili in za vas izbrali najboljše materiale, ki dihajo in tako preprečujejo potenje vaših stopal. S tem pa se izognemo tudi največji in najpogostejši težavi športnikov – žuljem. S to neprijetno nadlogo se je zagotovo že kdaj srečal vsak izmed nas. Saj poznate tisti občutek, ko najprej začutite rahlo drgnjenje med nogavico, obutvijo in kožo na stopalu, ki se počasi razvije v skelenje in če ne ukrepamo hitro, tudi v bolečino. No, z našimi nogavicami tega ne bo več! Ker imajo skriti šiv in so iz kakovostnih materialov, se lepo prilegajo k nogi, kar je še dodaten razlog za nakup. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete našo spletno stran www.spocks.eu

 

Berny Čeplak Poznič Vesela kolesarja nogavice za drzne  

 

navdušen kolesar  kolesarska družina

 

Ali želite izvedeti več?

Kliknite:

NOGAVICE ZA TEK

KOLESARSKE NOGAVICE

SMUČARSKE NOGAVICE

 

NAKUP

 
 

 

 

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.