SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

Personalizirane nogavice

 

Živimo v svetu, ki postaja vedno bolj uniformiran. Vsi nosimo enaka oblačila iz trgovskih verig, ki prodajajo oblačila, ki so trenutno v modi. Vsi si postajamo podobni med seboj. Običajno se sprijaznimo s tistim, kar je trenutno na voljo, namesto da bi izbrali izdelek, ki točno ustreza našim željam in potrebam. Pa vendar verjetno tudi vsi poznamo tisti občutek zadovoljstva, ko dobimo v roke nekaj, kar je bilo izdelano samo za nas. Nekaj, česar ni mogoče najti v trgovini čez cesto.

 

personalizirane nogavice

 


Pa se osredotočimo samo na športna oblačila in na primer športne drese. Največkrat pri takih oblačilih izbiramo nevtralne, nevpadljive barve. Lahko rečemo, da pri naši izbiri pogosto prednjači črna barva. Zakaj torej ne bi k črnemu kompletu dodali enega kosa, ki bi celoten videz nekoliko popestril, morda zabavne nogavice pisanih barv. Imate morda kolesarski dres v kombinaciji modre in bele barve? Zakaj ne bi zraven nosili športnih nogavic z nekim zanimivim motivom v isti kombinaciji barv? Personalizirane nogavice so dobra izbira tudi v primeru, da imate športno ekipo, društvo ali klub, katerega zaščitni znak je na primer točno določena kombinacija barv, nek grb ali moto. Vse to se lahko vključi v personalizirane nogavice. Če ste član neke ekipe, profesionalne ali amaterske, ste verjetno »obsojeni« na uporabo dolgočasnih športnih dresov. Zakaj torej ne bi malo popestrili vašega »outfita« in si obuli nore nogavice, odštekane nogavice. Pokažite, katere so vaše najljubše barve, bodite izvirni, pogumni in odbiti in izberite na primer smešne nogavice z motivom lubenic ali medvedkov.

 

Personalizirane nogavice    Zabavne nogavice

 


Čez celo leto je tudi veliko priložnosti za obdarovanje. Vsi radi prejmemo darila, ki so nam pisana na kožo. Zakaj torej ne bi podarili na primer športnih nogavic, ki bodo obdarovancu zagotovo prišle kdaj prav, saj se večina vsaj kdaj pa kdaj ukvarja s športom. Da pa to ne bodo klasične športne nogavice, izberite raje personalizirane nogavice ali morda kakšne smešne nogavice z motivi, ki bodo obdarovancu narisali nasmeh na obraz. Izbira takega darila pokaže, da imate obdarovanca radi, da ga poznate in cenite. Da ste se torej pri izbiri darila potrudili in da ni to le neko darilo, ki vam je prvo prišlo pod roke v trgovini.

 

unikatne nogavice     personalizirane nogavice

 


Če želite izstopati, lahko personalizirane nogavice uporabite kot modni dodatek. Poigrajte se z različnimi stili in izrazite svojo kreativno plat. Naj igrivost kombinacij postane vaš zaščitni znak!
Pri vsem skupaj pa ne pozabite na kakovost! Izberite najboljšo kakovost, ki si jo lahko privoščite. Včasih se splača dati malce več denarja za izdelek, ki ga nameravate redno uporabljati in ki vam bo služil še dolgo časa. Lahko bi v kakšni spletni trgovini kupili na primer 10 parov nogavic za isto ceno, kot bi sicer dali za ene personalizirane nogavice. Toda velika verjetnost je, da bo tistih 10 parov nogavic zaradi slabše kakovosti izgubilo obliko ali barvo, da se bodo hitreje obrabile in da se vam morda niti ne bodo lepo prilegale, tako da bo to dejansko proč vržen denar. Zato se raje odločite za kakovostne unikatne nogavice, izdelane točno po vaših željah. Bodite kreativni in pustite svoji domišljiji prosto pot. Pozabite na stereotipe in na to, kaj drugi pravijo, ter se osredotočite na to, kaj si želite vi. Ne bojte se barv in vzorcev. Drzne barve in motivi bodo pritegnili marsikateri pogled, če pa ste bolj umirjenega značaja in nočete izstopati, pa posezite po nevtralnejših barvah in tradicionalnih vzorcih. Predvsem pa ne pozabite, karkoli boste izbrali, boste na svoj način unikatni.

 

unikatne nogavice  kakovostne nogavice

 


Zakaj izbrati športne nogavice Spocks?

Športne nogavice Spocks so izdelane v Sloveniji v podjetju z večletno tradicijo izdelave nogavic. S svojo anatomsko obliko z ojačitvami na najbolj obremenjenih delih stopala (prstih in peti) ter praktično nevidnimi šivi nudijo popolno udobje med aktivnostjo. Dodaten elastan na zgornjem robu nogavice poskrbi za optimalno prileganje nogi, tako da nogavica ostane na svojem mestu tudi med športno aktivnostjo. Izdelane so iz materiala, ki odlično odvaja vlago in poskrbi, da stopala ostanejo suha. Posebnost naših nogavic je tudi, da so tiskane ročno s postopkom sublimacije, zato je tisk grafike zelo obstojen in ne zbledi niti po večjem številu pranj. Za tiskanje nogavic uporabljamo najkakovostnejše barve s certifikatom ECO PASSPORT by OEKO-TEX®, ki potrjuje, da je naš postopek sublimacije z vidika varovanja okolja in zdravja ljudi trajnosten in okolju prijazen. Živahne barve in zanimivi vzorci pritegnejo pozornost in poglede z vseh strani. Na nas se obračajo raznorazne stranke, ki iščejo personalizirane nogavice zase ali za darilo in si zato želijo, da bi bile nekaj posebnega. Naš tisk na nogavice omogoča točno to, da torej kupcu izpolnimo njegove želje. Lahko bi rekli, da naše nogavice odlikuje prav barvitost, saj z raznimi vzorci in grafikami sledimo modnim trendom in poskrbimo za najbolj modne nogavice ta trenutek. Mnogo strank se je že vrnilo k nam, saj so bili s svojim prvim nakupom tako zadovoljni in pravijo, da so to najboljše nogavice, kar so jih kdaj kupili.

 

Anatomska oblika nogavice        Lastnosti personalizirane nogavice SPOCKS

 

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.