SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

TISK NA MAJICE

Tisk na majice je priljubljena in ustvarjalna metoda, ki omogoča personalizacijo oblačil ter s tem izraznost in pripadnost skupini, ekipi ali podjetju. Ta postopek je izjemno popularen, saj ponuja številne možnosti prilagajanja dizajnov in izražanja kreativnosti na unikaten način. Tisk na majice se izvaja s pomočjo različnih tehnik, med katerimi so najbolj prepoznavne flex folija, DTF (Direct to Film), Digitalni tisk in sublimacija. Vsaka tehnika ima svoje prednosti in posebnosti, ki jih bomo natančneje opisali v nadaljevanju.

 

 

 

 

Tisk na majice in promocijski tekstil

Tisk na majice in tisk na promocijski tekstil je postopek, ki omogoča prenos izjemno natančnih in barvitih dizajnov na tekstilne materiale. Ta metoda se uporablja za ustvarjanje personaliziranih majic in promocijskega tekstila za skupine, ekipe, podjetja in druge organizacije, ki želijo izstopati in poudarjati svojo identiteto. Tisk na majice in promocijski tekstil po naročilu je idealna rešitev za tiste, ki želijo nositi unikatna oblačila, ki odražajo njihov slog in pripadnost določeni skupnosti.

Za tisk na majice nas lahko kontaktirate na telefon 041 337 457 ali info@spocks.eu

Ponujamo naslednje vrste tiska na tekstil:

          - Flex folija

          - DTF preslikači

          - Digitalni tisk

          - Sublimacijski tisk

          - Kombinirani tisk

 

 

 

Tisk na majice s flex folijo – Trajnost in natančnost

Eden izmed priljubljenih načinov tiska na majice je uporaba flex folije. Ta tehnika vključuje uporabo tanke folije s fleksibilnimi lastnostmi, imenovane flex folija, ki se nato toplotno prenese na majico. Flex folija omogoča izjemno natančnost detajlov in jasnost barv, kar je ključnega pomena pri oblikovanju majic za skupine ali podjetja z zapletenimi logotipi. Poleg tega je flex folija izredno trpežna in odporna na pranje, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost dizajnov na majicah.
Flex folija omogoča tudi izrezovanje različnih oblik, črk in logotipov, kar pomeni, da je mogoče ustvariti majice z izjemno visoko stopnjo prilagodljivosti. Tisk na majice s flex folijo je torej idealen za majice s kompleksnimi in detajlnimi dizajni ter za tiste, ki iščejo trajnostno rešitev za personalizacijo oblačil.

 

Flex folia

 

 

DTF tehnika – Neposreden prenos na film

Direkten prenos na film (DTF) je inovativna tehnika tiska na majice, ki omogoča ustvarjanje visokokakovostnih in barvitih dizajnov z neposrednim prenosom barv na film. Pri tej tehniki se barve natisnejo na poseben film, ki se nato položi na majico in toplotno prenese. DTF tehnika je prilagodljiva in omogoča tiskanje na različne tekstilne materiale, zato je primerna za različne vrste majic.
Prednost DTF tehnike je tudi v tem, da omogoča tiskanje na temne materiale, kar je lahko izziv pri drugih tehnikah. Ta metoda se pogosto uporablja pri personalizaciji majic za skupine, saj omogoča živopisne in detajlne dizajne na različnih vrstah tkanin. DTF tisk na majice tako zagotavlja visokokakovostne rezultate in možnost ustvarjanja unikatnih kosov oblačil.

 

DTF tisk

Digitalni tisk

Digitalni tisk na majice je sodobna tehnologija, ki omogoča visokokakovosten tisk na tekstil. S tem postopkom se digitalna slika s pomočjo RIP programa prenese na majico ali promocijski tekstil z izdelavo preslikača na foliji. Uporablja natančno barvno reprodukcijo, kar omogoča živopisne in podrobne motive. Hitro in učinkovito ustvarja personalizirane majice z dolgo obstojnimi tiski, brez omejitev pri oblikovanju. Digitalni tisk na majice je priljubljena izbira za majhne in velike količine, saj omogoča hitro in prilagodljivo izdelavo unikatnih oblačil.

 

Digitalni RIP tiskdigitalni tisk na majice  Digitalni tisk

 

 

Sublimacija – Barvita in trajna personalizacija

Sublimacija je tehnika tiska na majice, ki vključuje prenos barv na majico z uporabo posebnega papirja, barvil in toplote. Pri tem postopku se barvilo spremeni v plin in nato prodre v vlakna tkanine, kar ustvari trajno in odporno barvo. Sublimacija je še posebej učinkovita pri tiskanju barvitih in kompleksnih dizajnov, saj omogoča visoko ločljivost in natančnost barv.
Ena od prednosti sublimacije je tudi ta, da barve ne bledijo ali razpadejo, kar zagotavlja dolgoročno obstojnost dizajna na majici. Ta tehnika je še posebej priljubljena pri izdelavi majic za ekipe in skupine, ki želijo izstopati s pisanimi in živahnimi dizajni. Sublimacija omogoča tudi tiskanje po celotni površini majice, kar pomeni, da ni omejitev pri ustvarjanju in izražanju kreativnosti.

 

Sublimacijski tisk

 

Kombinirani tisk

Pri tkšnem tisku se poslužujemo različnih tehnik tiska na eni majici, tako nastane res unikaten in poseben videz majice.

 

kombinirani tisk

 

Prilagodljivost tiska na majice za različne skupine


Ne glede na to, ali gre za majice za športne ekipe, podjetja ali skupine ljubiteljev, ponuja tisk na majice neomejene možnosti prilagoditve. Uporaba različnih tehnik, kot so flex folija, DTF in sublimacija, omogoča ustvarjanje unikatnih in prilagojenih dizajnov, ki izražajo identiteto skupine. Fleksibilnost teh tehnik omogoča tudi tiskanje na različne vrste materialov, kar pomeni, da je mogoče izbrati majice glede na specifične potrebe in preference vsake skupine.

 


Tisk na majice po naročilu – Osebna izkušnja


Tisk na majice po naročilu odpira vrata personalizaciji in omogoča posameznikom, ekipam in podjetjem, da ustvarijo oblačila, ki popolnoma odražajo njihovo osebnost ali blagovno znamko. Ta prilagodljivost je ključna za tiste, ki želijo izstopati in izraziti svojo kreativnost skozi oblačila. S sodobnimi tehnikami, kot so flex folija, DTF in sublimacija, je mogoče doseči visokokakovostne in trajne rezultate, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne okuse.

 

Tisk na majice za ekipe

 

Poudarek na kakovosti in trajnosti


Pri izbiri tehnike tiska na majice sta kakovost in trajnost ključnega pomena. Fleksibilnost folije omogoča obstojnost tiska na raztegljivih materialih, kar je še posebej pomembno pri športnih majicah. DTF tehnika in Digitalni tisk zagotavlja živopisne barve, ki ostanejo nespremenjene tudi po številnih pranjih. Sublimacija pa ne omogoča le barvitih dizajnov, temveč tudi dolgotrajno obstojnost0 na poliesterskih tkaninah.

 

Tisk na hoodie


Inovativni dizajni za skupine in ekipe


Tisk na majice je postal platforma za inovativne dizajne, ki poudarjajo pripadnost skupini ali ekipi. S flex folijo se lahko ustvari izrezane oblike, ki dodajo dimenzijo oblačilom. DTF tehnika omogoča visokokakovostne detajle, kar je odlično za izražanje identitete športnih ekip. Sublimacija pa odpira vrata živopisnim in kompleksnim vzorcem, ki se lahko raztezajo čez celotno površino majice.


Tisk na majice za podjetja – Krepitev blagovne znamke


Podjetja lahko izkoristijo tisk na majice za krepitev svoje blagovne znamke. S prilagojenimi dizajni in uporabo barv podjetja se lahko ustvari enotno in prepoznavno podobo. Fleks folija omogoča tudi izrezovanje logotipov in sloganov podjetja, kar še dodatno poveča prepoznavnost. DTF tehnika in sublimacija pa omogočata tiskanje različnih materialov, kar podjetjem omogoča širšo izbiro oblačil za promocijo.

 


Personalizacija za posebne dogodke in priložnosti


Tisk na majice se odlično obnese tudi pri ustvarjanju personaliziranih majic za posebne dogodke, kot so poroke, obletnice ali promocijski dogodki. Z uporabo različnih tehnik je mogoče ustvariti edinstvene spominke za udeležence in izraziti tematsko pripadnost. Flex folija omogoča izdelavo personaliziranih majic za vsakega udeleženca, DTF tehnika omogoča tiskanje slik visoke ločljivosti, sublimacija pa zagotavlja trajne in živopisne rezultate.


Tisk na majice je postal izjemno priljubljen način izražanja pripadnosti, identitete in kreativnosti skupin, ekip in podjetij. Z uporabo različnih tehnik, kot so flex folija, DTF in sublimacija, je mogoče doseči visokokakovostne, trajne in personalizirane rezultate. Fleksibilnost teh tehnik omogoča prilagodljivost pri ustvarjanju edinstvenih dizajnov, ki izstopajo in poudarjajo posameznikovo osebnost ali skupinsko pripadnost. Tisk na majice po naročilu tako predstavlja inovativno pot za izražanje kreativnosti in krepitev pripadnosti v različnih skupnostih.

Za tisk na majice nas lahko kontaktirate na telefon 041 337 457 ali info@spocks.eu

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.