Nogavice so narejene v Sloveniji iz zelo kakovostnih materialov !!

Dostava

Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka. Naročila, potrjena v petek, bodo odpremljena v ponedeljek. Če naročila ponudnik ne bo mogel v celoti realizirati v roku 7 delovnih dni, bo kupcu poslal samo izdelke, ki so na zalogi. Izdelkov, ki zaradi tega ne bi bili poslani ob aktualnem naročilu, ponudnik naknadno pošlje brez dodatnih stroškov pošiljanja za naročnika.

Dostava na območju Slovenije je 1€ za navadno pošto. Poštnina s sledenjem je 2,5€. Če izberete plačilo po povzetju, je poštnina 4€.

Dostava v države EU navadna pošiljka brez sledenja 3€. Pošiljka s sledenjem se zaračuna 6.5€.

Naročila v vrednosti 55 EUR ali več pošljemo s sledenjem brezplačno v Sloveniji.

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.