SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

Dostava

Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka. Naročila, potrjena v petek, bodo lahko odpremljena v ponedeljek. Če naročila ponudnik ne bo mogel v celoti realizirati v roku 7 delovnih dni, bo kupcu poslal samo izdelke, ki so na zalogi. Izdelkov, ki zaradi tega ne bi bili poslani ob aktualnem naročilu, ponudnik naknadno pošlje brez dodatnih stroškov pošiljanja za naročnika.

Dostava na območju Slovenije je 2,30€ za navadno pošto. Poštnina s sledenjem brez podpisa je 3,50€. Poštnina s sledenjem in podpisom je 4,00€. Če izberete plačilo po povzetju, je poštnina nad 45€ nakupa samo 3,00€. V ostalih primerih 6,00€.

Dostava v države EU navadna pošiljka brez sledenja 5€. Pošiljka s sledenjem se zaračuna 7,30€.

Naročila v vrednosti 45 EUR ali več pošljemo s sledenjem brezplačno v Sloveniji.

V države EU je brezplačna poštnina pri nakupu nad 90€.

Za poškodovano pošiljko in za zamude pri dostavi, ter izgubljeno pošiljko ne odgovarjamo.

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.