SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

Pogosta vprašanja

Značilnosti:

V čem se nogavice Spocks razlikujejo od ostalih športnih nogavic, ki so trenutno na voljo na tržišču?

Njihova glavna prednost je zagotovo preverjena kakovost, saj so nogavice izdelane v Sloveniji v podjetju z večletno tradicijo izdelave nogavic. S svojo anatomsko obliko z ojačitvami na najbolj obremenjenih delih stopala (prstih in peti) ter praktično nevidnimi šivi nudijo popolno udobje med aktivnostjo. Izdelane so iz materiala, ki odlično odvaja vlago in poskrbi, da stopala ostanejo suha. Posebnost naših nogavic je tudi, da so tiskane ročno s postopkom sublimacije, zato je tisk grafike zelo obstojen in ne zbledi niti po večjem številu pranj.

Živahne barve in zanimivi vzorci pritegnejo pozornost in poglede z vseh strani.

Po želji vam lahko natisnemo tudi nogavice z vašimi motivi in grafiko. Nudimo tudi nogavice po naročilu za športne ekipe in društva. Nogavice so primerne za najrazličnejše športne aktivnosti, kot so kolesarjenje, tek, nogomet, košarka in ostali dvoranski športi, fitnes, pohodništvo, tenis in drugo.

Oblika nogavic:

Ponujamo več oblik nogavic:

- Kratke, ki segajo približno 14 cm od pete navzgor.

- Klasične, ki segajo približno 20 cm od pete navzgor .

- Kolesarske nogavice, ki segajo približno 21cm od pete navzgor.

- Visoke, ki segajo približno 23 cm od peete navzgor.

- Trail, ki segajo približno 23 cm od pete navzgor.

- Dokolenke s funkcijo kompresije, ki je srednje močna in ne tišči.

- Zimske nogavice, ki segajo približno 22cm od pete navzgor.

 

Izdelava nogavic:


Nogavice so tiskane ročno vsaka posebej, zato noben par nogavic ni popolnoma enak. Barvni odtenek nogavic se lahko razlikuje od barve, ki jo vidite na svojih zaslonih. Ker so nogavice tiskane ročno, lahko pride do manjših odstopanj. Če je na nogavicah opazna stranska črta, se to ne šteje za napako, saj je to posledica procesa sublimacijskega tiskanja. Reklamacije sprejemamo v primeru večjih odstopanj, ki so vidna z razdalje dveh metrov ali več in ko je nogavica obuta.

 

Nakup darilnega bona.


Bon izberete za določeno kategorijo nogavic, in sicer za klasične, visoke ali dokolenke.
En bon velja za en par nogavic po izbiri iz izbrane kategorije nogavic. Veljavnost bona je eno leto od datuma nakupa.
Izberite želeno število bonov in jih dodajte v košarico. Desno zgoraj pod ikono Košarica kliknite gumb Na blagajno. Preglejte, če naročilo ustreza vašim željam. Če ne ustreza, lahko naročilo izbrišete z gumbom Izprazni košarico ali pa popravite število naročenih bonov (pod količino) ter pritisnete gumb Osveži košarico. Nato kliknete gumb Naslednji korak. Tam se prijavite oziroma izpolnite vse potrebne podatke in kliknite gumb Naprej. Izberite način pošiljanja (nogavic, ko bo bon unovčen), in sicer Pošta Slovenije - brez sledenja oziroma Pošta Slovenije s sledenjem pošiljke - če želite večjo varnost pošiljke.
Pritisnite gumb Naslednji korak ter izberite Način plačila. Pritisnite gumb Naslednji korak. Še enkrat preglejte naročilo in če je vse v redu, potrdite naročilo s klikom na gumb Oddaj naročilo.
Lahko pa se vrnete korak nazaj na način plačila s pritiskom na način plačila zgoraj pod oznako 3 in izberete drugačen način plačila. Če izberete plačilo na TRR - transakcijski račun in oddate naročilo, boste prek elektronske pošte prejeli predračun s podatki za nakazilo, ki ga je potrebno poravnati v roku treh dni. Če ste izbrali možnost plačila prek PayPal-a, za potrditev pritisnite na gumb Check out with PayPal. Preusmerjeni boste na spletno stran PayPal-a, kjer se prijavite in opravite plačilo. Pomembno: ko opravite plačilo na spletni strani PayPal-a, boste znova preusmerjeni na našo spletno stran, kjer morate pritisniti gumb ODDAJ NAROČILO, da se plačilo prek PayPal-a izvede in odda naročilo. V kolikor tega ne potrdite, se plačilo in naročilo ne izvedeta.
Po prejemu plačila oziroma nakazila, razen če ni izbrana možnost plačilo po povzetju, vam darilni bon pošljemo na elektronsko pošto v PDF obliki, tako da si ga lahko natisnete ali podarite naprej v elektronski obliki.
Bon unovčite tako, da si na naši spletni strani izberete ustrezne nogavice, ki jih dodate v košarico in greste na blagajno. Tam se registrirate ali oddate podatke, izberete način pošiljanja, izberete način plačila na TRR in pritisnete gumb Naslednji korak. Za nakup - potrditev naročila pod opombe vpišete serijsko številko bona, vrednost, ime in priimek osebe, ki je bon kupila.
Na TRR ni potrebno nakazovati denarja. Če bi prišlo do morebitnih dodatnih stroškov, boste o tem obveščeni, preden bo izdelek odposlan.
Darilne bone pa lahko naročite tudi preko telefona na 041-337-457 ali e-pošte info@spocks.eu, pri čemer navedete vse zgoraj omenjene podatke.

 

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.