SPOCKS | Make sport more colorful

🚚 Brezplačna dostava na dom po Sloveniji nad 45€ 📦 

O nas

SPOCKS, Erik Kverh s.p.
SPOCKS, tiskanje nogavic in tekstilij, Erik Kverh s.p.
Potok pri Dornberku 18A
5294 Dornberk
Tel.: +38641337457
E-mail: info@spocks.eu
AJPES, izpostava Nova Gorica
Matična številka: 8432805000
Davčna številka: SI 26499436
Davčni zavezanec: DA

 

KAKO SEM ZAČEL

Že odkar pomnim, sem se rad potikal po delavnici in kaj popravljal ali ustvarjal. Sprva so bile to čisto »fantovske« zadeve, razne tehnične izboljšave in podobno, potem pa sem se navdušil nad slikanjem z airbrushem. Takrat sem začel spoznavati različne tehnike nanašanja barv na plastiko in kovino, kasneje pa tudi na tkanine. Včasih sem komu za darilo naslikal kakšen zanimiv motiv na majico in običajno so bili vsi navdušeni.


Nekega zimskega dne, ko smo s prijatelji smučali, pa mi je prišlo na misel oziroma se je pravzaprav rodila ideja za športne nogavice, ki naj bi bile grafično potiskane. Prijatelj se je namreč cel dan pritoževal, da ne more smučati v slabih nogavicah. Ker se mu niso dobro prilegale, je imel pokvarjen cel dan, meni pa je dal misliti, da je dejansko pomembno, kakšen je tisti vmesni del med samo kožo in čevljem oziroma v tem primeru pancerjem. Ker pa so smučarske nogavice dosegljive že na vsakem koraku, sem vedel, da moram jaz ponuditi nekaj drugačnega, nekaj, kar bo izstopalo tako po kakovosti, kot tudi po izgledu.


Počasi sem začel raziskovati tržišče in ugotovil, da je slovenska kakovost tista, ki bo dodala vrednost mojim nogavicam. Za piko na i pa sem s pomočjo postopka sublimacije lahko natisnil različne motive za različne okuse. Tako sedaj ponujam tudi izdelavo personaliziranih nogavic po želji kupca. Primerne so za vse vrste športnih aktivnosti, saj so na voljo v različnih dolžinah, od klasičnih kratkih pa vse do dokolenk. Moja želja je, da bi tudi kupci začutili razliko med »kitajsko robo« in slovensko kakovostjo, zato tudi izdelujem manjše količine. Na koncu je vendar zadovoljstvo kupcev tisto, ki največ šteje.

 

smučarske nogavice

      

Preverite, kaj nosijo naši kupci

Sledite nam na socialnih omrežjih in preverite naše novosti. Našli boste vse informacije o najnovejših trendih in različne zanimive dizajne nogavic, ki smo jih izdelali za naše kupce.

Izdelava po meri za ekipe

Želite povečati razpoznavnost vaše ekipe, kluba, društva in potrebujete kakovostne nogavice z vašim dizajnom? Kontaktirajte nas in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

barvni vzorci

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.